Football Talk

Άρης - Βόλος 0-2: Το λάθος του Εντιαγέ και η... ζωγραφιά του Κορέα «τιμώρησαν» τους ανούσιους επιθετικά Θεσσαλονικείς!

Άρης - Βόλος 0-2: Το λάθος του Εντιαγέ και η... ζωγραφιά του Κορέα «τιμώρησαν» τους ανούσιους επιθετικά Θεσσαλονικείς!
Ο Άρης υπέστη ήττα-σοκ με 2-0 από τον Βόλο (05/02)στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού παρότι κυριαρχούσε για 80 λεπτά, ένα λάθος του Εντιαγέ και ένα πανέμορφο γκολ του Κορέα, έκριναν την αναμέτρηση!
Η μεγάλη νίκη της 21ης αγωνιστικής επί της ΑΕΚ (02/02, 2-1) αποδείχθηκε μία «παρένθεση». Ο Άρης παρουσίασε τις ίδιες επιθετικές παθογένειες απέναντι στον Βόλο και ηττήθηκε με 2-0 (05/02) στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε κάποιο γκολ. 

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Εντιαγέ που έχασε την μπάλα εύκολα στο 80' και είδε να ανοίγει το σκορ από δικό του λάθος, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Κορέα με ένα γκολ-ποίημα, έγραψε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


1ο ημίχρονο

Η αναμέτρηση λίγο έλειψε να ξεκινήσει με γκολ για τον Άρη, όταν στο 4ο λεπτό, ο Μπράμπετς έχασε τεράστια ευκαιρία με κοντινό σουτ, μετά από κόρνερ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για να μπορέσουν να ανοίξουν το σκορ, αλλά οι διάδρομοι έμοιαζαν καλά κλεισμένοι. Από την άλλη, ο Βόλος δεν είχε ψυχραιμία και σιγουριά στις μεταβιβάσεις του, υποπίπτοντας σε πολλά αβίαστα λάθη.

Χρειάστηκε να περάσουν 33 λεπτά παιχνιδιού για να σημειωθεί κάποια νέα αξιόλογη φάση. Όταν ήρθε, άνηκε και πάλι στους Θεσσαλονικείς. Ο Ασλανίδης βρήκε τον χώρο για να σουτάρει, το επιχείρησε, αλλά είδε τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει, έστω και δύσκολα. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ, με τον Άρη να είναι σαφώς πιο δραστήριος, γεγονός που φάνηκε και από τις πέντε τελικές που μέτρησε, έναντι καμίας του Βόλου.

2ο ημίχρονο

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Άρης κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους, ενώ και τα σουτ που επιχείρησαν τόσο ο Γκαρσία στο 52’, όσο και ο Καμαρά στο 56’, δεν είχαν τύχη.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν στα εναπομείναντα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν ρυθμό σε κανένα χρονικό σημείο του ματς. Παρόλα αυτά, μία στιγμή αδράνειας στη μεσαία γραμμή ήταν αρκετή για να κρίνει την αναμέτρηση! Ο Εντιαγέ έχασε την μπάλα στον άξονα, αυτή στρώθηκε στον Φαν Βέερτ, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον Σοάρες που κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε και το «κερασάκι» στην... τούρτα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μπαριέντος βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Κορέα που με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, χαρίζοντας ένα ακόμα σπουδαίο «διπλό» στην ομάδα του. 

Ο MVP
Ο Μπαριέντος που κάλυψε πολλούς χώρους στον άξονα και δημιούργησε το δεύτερο γκολ για τον Βόλο.

Η φάση του αγώνα
Η χαμένη κατοχή από τον Εντιαγέ στο 80', που έδωσε την αφορμή για να έρθει το προβάδισμα του Βόλου και να κριθεί ουσιαστικά η αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84' Σάκιτς), Γκάνεα, Ασλανίδης, Μπράμπετς, Ματίγια (73' Ματίγια), Εντιαγέ (84' Μάνος), Μαντσίνι (72' Ιτούρμπε), Γκαρσία (59' Γκάμα), Σάσα, Καμαρά

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος (46' Κλέιμαν), Άλχο (73' Πουρίτα), Ρινέρ (12' Ρομέρο), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (67' Κορέα), Ορόζ (46' Σοάρες), Φαν Βέερτ

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0