Football Talk

Ίντερ – Μίλαν 1-2: Ολική ανατροπή των «ροσονέρι» στο Derby della Madonnina με υπογραφή... Ζιρού! (video)

Ίντερ – Μίλαν 1-2: Ολική ανατροπή των «ροσονέρι» στο Derby della Madonnina με υπογραφή... Ζιρού! (video)
Με δύο γκολ του Ζιρού μέσα σε μόλις τρία λεπτά (75’, 78’) η Μίλαν πήρε τεράστιο «διπλό» με 2-1 σε βάρος της Ίντερ και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή της Serie A!

Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Μίλαν του Πιόλι σε βάρος της Ίντερ του Ιντζάκι στο ντέρμπι Derby della Madonnina της 24ης αγωνιστικής της Serie A!

Οι «ροσονέρι» μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το τέρμα του Πέρισιτς στο 38’, ωστόσο, με δύο γκολ του τρομερού Ολιβιέ Ζιρού στο δεύτερο μέρος (75’, 78’) κατάφεραν να επικρατήσουν και να φτάσουν στο -1 από τους πρωτοπόρους «νερατζούρι».

Ο αγώνας

Η Ίντερ ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος του αγώνα, σκοράροντας μόλις στο 10’ με τον Ντάμφρις, το γκολ του οποίου όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Μενιάν χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές, ωστόσο στο 38’ οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ!

Κόρνερ του Τσαλχανόγλου από δεξιά, ο Πέρισιτς στο κέντρο της άμυνας, αμαρκάριστος, σούταρε χαμηλά και έκανε το 1-0, που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, οι ρόλοι… αντιστράφηκαν! Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν κατοχή της μπάλας και άρχισαν να γίνονται πιο… απειλητικοί, μέχρι που έκανα το απόλυτο «μπαμ» χάρη στον ίδιο άνθρωπο!

Ο Ολιβιέ Ζιρού στο 75’ έκλεψε από τον Σάντσες, πάσαρε στον Ντίαθ και εκείνος του γύρισε την μπάλα για να «γράψει» ο Γάλλος με… τάκλιν το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή!

Ο Καλάμπρια τον τροφοδότησε και εκείνος με πλάτη στο τέρμα έκανε ντρίμπλα, άδειασε τον Ντε Φράι και σκόραρε για το 2-1, το οποίο όσο και να προσπάθησε η Ίντερ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα!

tag_reuters.com2022_newsml_UP1EI251BIPEK_984793969_768x432.jpg


Ίντερ (Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βρι, Μπαστόνι (82’ Νταρμιάν), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (82’ Μεσίνο), Πέρισιτς (70’ Ντιμάρκο), Τσαλχάνογλου (73’ Βιδάλ), Μαρτίνες (70’ Σάντσες), Τζέκο.

Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν, Ερνάντεζ, Ρομανιόλι, Καλουλού, Καλάμπρια, Τονάλι, Μπενασέρ (80’ Κρούνιτς), Κεσιέ, Λεάο, Σαλεμάκερς (46’ Μεσίας), Ζιρού.


Κυριάκος Δημητρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0