Football Talk

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία για την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία για την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Η αιμοδοσία του Ολυμπιακού στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή, όπως ενημέρωσαν οι ερυθρόλευκοι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του μουσείου του «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο 5/2. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας του συλλόγου, κ. Νίκο Γαβαλά να δηλώνει σχετικά:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός και το στάδιο Καραϊσκάκη διοργανώνουν αιμοδοσία στο χώρο του μουσείου της ομάδας μας, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται καθημερινά αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί, δίπλα τους.

Δυστυχώς, από διεθνείς στατιστικές προκύπτει ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του και ότι από το γενικό πληθυσμό των ανθρώπων μόνο ένα ποσοστό της τάξεως του 5% που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν τελικά αίμα. Στην πραγματικότητα, η ανάγκη είναι τεράστια και η προσφορά ελάχιστη.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με τη δέουσα ασφάλεια στο χώρο του μουσείου της ομάδας από εξειδικευμένο προσωπικό, διαρκεί μόλις δέκα λεπτά και με αυτή μας την πράξη μπορούμε να «χαρίσουμε» ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που ήρθαν σήμερα εδώ και όλους όσοι βρίσκονται κοντά μας».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0