Football Talk

Super League: Αναβλήθηκε το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης

Super League: Αναβλήθηκε το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
To... σενάριο να αναβληθεί και το επόμενο παιχνίδι της Λαμίας επιβεβαιώθηκε, με τη Super League να ανακοινώνει το μεσημέρι του Σαββάτου (5/2) την αναβολή της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Φθιώτιδας συνέχισε να παρουσιάζει υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού, μετά και τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ για Covid-19.  

Στη σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρεται: 

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του  Πρωταθλήματος Super  League  Interwetten,  αναβάλλεται,  για  προληπτικούς  λόγους,  μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0