Football Talk

Η Άρσεναλ κάνει ρεκόρ μεταγραφών με Οζίλ και Ομπαμεγιάνγκ και μετά τους αφήνει… ελεύθερους!

Η Άρσεναλ κάνει ρεκόρ μεταγραφών με Οζίλ και Ομπαμεγιάνγκ και μετά τους αφήνει… ελεύθερους!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Άρσεναλ, η οποία αγόρασε τον Μεσούτ Οζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης και εν συνεχεία τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ, αλλά στο τέλος κατέληξε να τους χάσει ως ελεύθερους! Φταίει η ίδια, φταίνε αυτοί ή η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση;

Το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Μεσούτ Οζίλ κατέληξε να απαξιώνεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο Βόρειο Λονδίνο, έχοντας καταγράψει εκπληκτικούς αριθμούς τα προηγούμενα χρόνια, τον καθιστά σαφώς υπεύθυνο.

Κάπου θα έφταιγε ο Τούρκος, κάτι θα γνώριζε ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Ουνάι Έμερι που έπαψαν να τον χρησιμοποιούν όσο παλαιότερα, θέτοντάς τον κατά κάποιο τρόπο εκτός ομάδας.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος ο τρόπος που ένας τόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής όπως ο Οζίλ για την Άρσεναλ, έφτασε στο σημείο να θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Αποτέλεσε ρεκόρ μεταγραφής για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι πλήρωσαν 47 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν το 2013 και μπόρεσε σε 254 ματς να καταγράψει 44 γκολ και 77 ασίστ!

Διαβάστε περισσότερα στο England365.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0