Football Talk

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: Οι Βάσκοι «πέταξαν» εκτός τους Μαδριλένους με γκολ του Μπερενγκέρ στο 90’! (video)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: Οι Βάσκοι «πέταξαν» εκτός τους Μαδριλένους με γκολ του Μπερενγκέρ στο 90’! (video)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 με γκολ του Μπερενγκέρ στο 89' και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Copa Del Ray.

Μετά την Μπαρτσελόνα, κέρδισε και τη Ρεάλ! Με γκολ του Μπερενγκέρ στο 89’ η Μπιλμπάο επικράτησε 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας!

 

Οι Bάσκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ που έπαιξε χωρίς τον Μπενζεμά και με τους Καζεμίρο, Ροντρίγκο και Βινίσιους να παίζουν έχοντας κάνει αρκετά χιλιόμετρα επιστρέφοντας από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Βραζιλίας για να παίξουν στον προημιτελικό.

Η Αθλέτικ θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο 9' με το σουτ του Ντάνι Γκαρθία αλλά ο Κουρτουά με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν. Στο 49' οι παίκτες του Μαρσελίνιο θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από κόρνερ από τα αριστερά ο Ραούλ Γκάρθια πήρε την κεφαλιά και την έστειλε έξω.

O αγώνας έδειχνε να πήγαινε «καρφί» για παράταση, όμως ο Μπερενγκέρ είχε άλλα σχέδια και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση λίγο πριν το φινάλε με γκολ στο 90’!

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός εξτρέμ, πήρε την μπάλα από τους συμπαίκτες του μέσα στην αντίπαλη περιοχή, «χάζεψε» τους αμυντικούς της «βασίλισσας» και με ένα ωραίο αριστερό σουτ, κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα και… πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του πανηγυρίζοντας την πρόκριση!

FKtMUKWWYAQ7lM8.jpg

Η Αθλέτικ, μαζί με Μπέτις, Βαλένθια και Ράγιο Βαγιεκάνο, συνθέτει την τετράδα του Κυπέλλου Ισπανίας και, μετά από έξι σερί χαμένους τελικούς, δικαιούται να πιστεύει ότι φέτος ήρθε η ώρα της! 



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αγγιρεθαμπάλα, Ντε Μάρκος, Άλβαρεθ, Μαρτίνεθ, Μπερτσίτσε, Ν. Γουίλιαμς (46' Μπερενγκέρ), Ντάνι Γκαρθία, Βέζγκα, Μουνιαίν (90+2' Μπαλανθιένα), Ραούλ Γκαρθία (78' Σεράνο), Ινιάκι Γουίλιαμς

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος (76' Καμαβινγκά), Ροντρίγκο, Ασένσιο, Βινίσιους (60' Ίσκο)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0