Football Talk

Ομπαμεγιάνγκ: «Είχα πρόβλημα με τον Αρτέτα – Ζω ένα όνειρο στην Μπαρτσελόνα» (video)

Ομπαμεγιάνγκ: «Είχα πρόβλημα με τον Αρτέτα – Ζω ένα όνειρο στην Μπαρτσελόνα» (video)

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως ζει ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλει να ξυπνήσει.

Μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 μένοντας ελεύθερος από την Άρσεναλ, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους «μπλαουγκράνα». Ο πρώην παίκτης των «κανονιέρηδων» αποκάλυψε μάλιστα πως ο λόγος που έφυγε από την αγγλική ομάδα αφορά προβλήματα που είχε με τον Αρτέτα!

Οι πρώτες δηλώσεις του Ομπαμεγιάνγκ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι τιμή να παίξω για την Μπάρτσα. Ήθελα πραγματικά να έρθω εδώ. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή του μεταγραφικού παραθύρου επειδή ήταν λίγο δύσκολα για μένα με την Άρσεναλ αλλά τελικά είμαι εδώ.

Η ημέρα των υπογραφών ήταν μία ημέρα που τράβηξε πολύ. Υπογράψαμε δύο λεπτά πριν το φινάλε των μεταγραφών αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος. Ζω ένα όνειρο και δεν θέλω να ξυπνήσω», τόνισε ο Ομπαμεγιάνγκ ενώ πρόσθεσε:

«Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ νούμερα. Πολλά γκολ θα ήταν ωραία. Οι τελευταίοι μήνες μου στην Άρσεναλ ήταν περίπλοκοι, δεν ήθελα ποτέ να κάνω κάτι λάθος, αυτό είναι στο παρελθόν και εγώ σκέφτομαι το παρόν.

Τα προβλήματά μου ήταν με τον Αρτέτα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, δεν ήμουν ευτυχισμένος».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0