Football Talk

Αποστολάκης, Βαζέχα, Γκούμας και Δημόπουλος εύχονται στο BN Sports για τα 114 χρόνια του Παναθηναϊκού: «Να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που του αρμόζει» (video)

Αποστολάκης, Βαζέχα, Γκούμας και Δημόπουλος εύχονται στο BN Sports για τα 114 χρόνια του Παναθηναϊκού: «Να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που του αρμόζει» (video)

Τέσσερις θρυλικές μορφές της ιστορίας του Παναθηναϊκού, εύχονται μέσω του BN Sports χρόνια πολλά στο «τριφύλλι», που κλείνει σήμερα 114 χρόνια ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιορτάζει την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου τα 114 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου το 1908!

Οι «πράσινοι» που έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια στην Ελλάδα και έχουν πραγματοποιήσει σπουδαίες Ευρωπαϊκές πορείες σε όλα τα σπορ, κερδίζοντας ομάδες «μεγαθήρια», έχουν εντάξει στο δυναμικό τους ανά τα χρόνια εκπληκτικούς αθλητές που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να γραφτεί η επιτυχημένη ιστορία του «τριφυλλιού»!

Τέσσερις εξ’ αυτών, οι Γιάννης Γκούμας, Στράτος Αποστολάκης, Χρήστος Δημόπουλος, και Κριστόφ Βαζέχα μεταφέρουν μέσω του BN Sports τις ευχές τους για τα 114 χρόνια που «έκλεισε» ο Παναθηναϊκός, με την κυριότερη από αυτές να είναι να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που του αρμόζει σε όλα τα επίπεδα!



Αναλυτικά, όσα είπαν:

Κριστόφ Βαζέχα: «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την πολύ σημαντική αυτή ημέρα. Θέλω να ευχηθώ η ομάδα μας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ να επιστρέψει ξανά σύντομα εκεί που της αρμόζει». 

Χρήστος Δημόπουλος: «Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό! Eύχομαι πραγματικά στον σύλλογο να τα… χιλιάσει και να επιστρέψει στην κατάσταση που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται».

Γιάννης Γκούμας: «Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχηθώ στον σύλλογο να έχει πάντα πολλές επιτυχίες. Πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο, με μεγάλο όγκο φιλάθλων που έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές και εύχομαι σύντομα να επανέλθει στην κανονικότητα.

Να κατακτά τίτλους και να κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες όπως στο παρελθόν».

Στράτος Αποστολάκης: «Νιώθω ευτυχισμένος που ήμουν μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας και είχα τη χαρά να ζήσω μαζί της σπουδαίες στιγμές. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να τα χιλιάσει, να παραμείνει μεγάλη ομάδα και να έχει στο μέλλον τις ανάλογες επιτυχίες».









www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0