Football Talk

Δεμένος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φιλ Τζόουνς, που απέρριψε την Μπορντό και θα έλεγε… όχι στην Τουρκία!

Δεμένος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φιλ Τζόουνς, που απέρριψε την Μπορντό και θα έλεγε… όχι στην Τουρκία!

Μπορεί να μην λαμβάνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής ο Φιλ Τζόουνς, αλλά πρόθεσή του ήταν να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι. Δεν είχε πρόταση από την Τουρκία, απέρριψε δις την Μπορντό και μένει… πιστός στους «κόκκινους διαβόλους»!

Στο Όλντ Τράφορντ βλέπει το άμεσο μέλλον του ο Φιλ Τζόουνς, ο οποίος παραμένει πιστός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, είτε λόγω… αφίξεων, είτε λόγω δικών του τραυματισμών.

Άμεση συνέπεια αποτέλεσαν οι προτάσεις της Μπορντό για τον δανεισμό του 29άχρονου κεντρικού αμυντικού μέχρι και το καλοκαίρι, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να ανάβει το πράσινο φως, αλλά τον ποδοσφαιριστή να μην θέλει να αποχωρήσει.

Αισίως μάλιστα, προέκυψε ενδιαφέρον και από την Τουρκία και συγκεκριμένα από την Τράμπζοσπορ, αλλά αυτό δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση. Ωστόσο, ακόμη και αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, το «δέσιμο» του Φιλ Τζόουνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δεν θα τον άφηνε να αποχωρήσει μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0