Football Talk

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η λίστα του Μαρτίνς για τα ματς με την Αταλάντα

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η λίστα του Μαρτίνς για τα ματς με την Αταλάντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε για την ευρωπαϊκή λίστα και συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του για τα παιχνίδια με την Αταλάντα τους Μανωλά, Γκάρι Ροντρίγκες και Φαντιγκά, ενώ παρέμειναν σε αυτή τα ονόματα των Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστές τις αποφάσεις για την λίστα που θα δηλώσει ο Ολυμπιακός στην Ουέφα ενόψει των αγώνων με την Αταλάντα. Αποφάσεις που σε ότι έχει να κάνει με αυτούς που βγαίνουν ήταν μάλλον εύκολες. Ο Χασάν που βρίσκεται στην Κόνιασπορ και οι Μάρκοβιτς, Καρμποβνίκ που δεν  υπολογίζονται στις βασικές επιλογές είναι οι τρεις που βγαίνουν από την λίστα και κάπου εκεί ξεκινούν και οι δύσκολες αποφάσεις για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι Μανωλάς και Γκάρι Ροντρίγκες ήταν τα φαβορί για να πάρουν τις δύο από τις τρεις θέσεις και όντως επιβεβαιώνονται, ωστόσο δε περίμεναν πολλοί πως την τρίτη θέση θα έπαιρνε ο Μπαντιογκού Φαντιγκά. O 21ος ετών Γάλλος που έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα το απόγευμα της Τετάρτης, έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του Μαρτίνς κι ας έχει μόνο λίγες προπονήσεις στο Ρέντη.

Την ίδια ώρα αξίζει να τονιστεί πως στη λίστα παραμένουν τα ονόματα των Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες και Κούντε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει αναγκαστικά πως θα συνεχίσουν στους Πειραιώτες αφού είναι γνωστό πως και οι τρεις έχουν προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας, εκεί όπου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 8 Φλεβάρη. Παράλληλα, με την… έξοδο του Καρμπόβνικ από τη λίστα, ο Μαρτίνς αναβαθμίζει τον νεαρό Φώτη Κίτσο σε νούμερο δύο πίσω από τον Ρέαμπτσιουκ για το αριστερό άκρο της άμυνας, συμπεριλαμβάνοντας το όνομα του στη λίστα β΄.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού:

Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κούντε, Λαλά, Μασούρας, Λόπες, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ,Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μανωλάς, Γκάρι Ροντρίγκες, Φαντιγκά.

Λίστα β΄: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Μαρίνος, Ντόι, Σαπουντζς, Σουρλς, Βοΐλης, Κίτσος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0