Football Talk

Μαρτίνς: «Από τα καλύτερα ξεκινήματά μας – Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο»

Μαρτίνς: «Από τα καλύτερα ξεκινήματά μας – Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και με τον τρόπο που ήρθε. Παράλληλα αναφέρθηκε στις μεταγραφές αλλά και τον τραυματισμό του Λαλά.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός απέναντι στον Παναιτωλικό και επικράτησε με 3-1 στο Φάληρο, στέλνοντας μήνυμα για τη ρεβάνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί ειδικά, στο πρώτο τετράλεπτο όταν και προηγήθηκαν με 2-0. Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε σε αυτό αλλά και στις νέες μεταγραφές της ομάδας. Παράλληλα, μίλησε και για τον Λαλά.

Αναλυτικά είπε:

«Από τα καλύτερα ξεκινήματα που έχουμε κάνει, με το που μπήκαμε βάλαμε γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι με ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα. Είχαμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Κρίμα που δεν είχε κόσμο και οι δυο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν.

Ο Κανέ ήταν έτοιμος, ήταν σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν μια απόφαση με ρίσκο, αλλά δεν δυσκολευτήκαμε για να την πάρουμε. Ο Φαντιγκά μπορούσε να πάρει την θέση του Ροντρίγκες όπως και ο Κίτσος. Ήταν εύκολη απόφαση. Είναι παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν πολύ στο μέλλον».

Για τον Λαλά σχολίασε«Θέλουμε έμπειρους κοντά μας. Δεν ξέρουμε ακόμη την κατάσταση του Λαλά, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Θέλω όλους τους παίκτες διαθέσιμους»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0