Football Talk

Μεταξάς: «Είμαστε μια ποδοσφαιρική οικογένεια»

Μεταξάς: «Είμαστε μια ποδοσφαιρική οικογένεια»

Τη δολοφονία του αδικοχαμένου φίλου του Άρη μετά το τέλος του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», καταδίκασε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς.

«Είναι όντως απίστευτο που συνέβη. Λείπουν τα λόγια. Πρέπει να πούμε συλλυπητήρια στους συγγενείς του αγοριού. Σε κάθε γήπεδο υπάρχουν κάποιοι λίγοι που χαλάνε την εικόνα. Φταίμε όμως εμείς οι πολλοί που δεν μιλάμε και τους επιτρέπουμε να κάνουν όσα κάνουν. Κι εγώ πήγα να αντιδράσω πριν δύο εβδομάδες και με σταματήσανε.

Οφείλουμε όλοι να πάρουμε τις ευθύνες μας. Είμαστε όλοι μια οικογένεια ποδοσφαιρική. Εχθροί είμαστε μόνο κατά τη διάρκεια του ματς, όχι πριν και μετά. Όλοι αγαπάμε το άθλημα», τόνισε ο Μεταξάς και συνέχισε λέγοντας:

«Στα πρώτα λεπτά κάναμε το αντίθετο από αυτό που σχεδιάζαμε. Στο β΄ημίχρονο βγάλαμε πάθος και είχαμε μια καλή ευκαιρία με τους Παντελάκη και Μίνα. Αν έμπαινε εκεί το γκολ θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο πως είχε πέντε σερί νίκες παίζοντας με ένα συγκεκριμένο πλάνο που θέλαμε, αλλά δεν καταφέραμε να το…σπάσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0