Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Έλαμψε» ο Ριέρα και έστειλε τους Αρκάδες στην 4η θέση!

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Έλαμψε» ο Ριέρα και έστειλε τους Αρκάδες στην 4η θέση!

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης που επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της Super League!

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς «σόκαρε» τους Γιαννιώτες με ένα γρήγορο γκολ, βγάζοντας τους εκτός ρυθμού και μ’ ένα δεύτερο τέρμα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου «σφράγισε» τη νίκη για τους Αρκάδες που έκαναν άλμα στην βαθμολογία και ανέβηκαν στην 4η θέση!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να ανοίξει το σκορ στην Τρίπολη! Στην πρώτη του τελική ο Αστέρας βρήκε δίχτυα. Ο Ριέρα πήρε την μπάλα από τα δεξιά και έκανε αντίθετη κίνηση έξω από τη μεγάλη περιοχή για να σουτάρει με το αριστερό. Η μπάλα κόντραρε στον Κάργα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Ο ΠΑΣ προσπαθούσε να βγει μπροστά με τους γηπεδούχους να έχουν δώσει χώρο στους Γιαννιώτες οι οποίοι ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μέχρι στιγμής κάτι το αξιόλογο.

Σε μία φάση από το πουθενά ο Αστέρας έφτασε στο 2-0 εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άλβαρες έκανε ένα γέμισμα από την άμυνα προσπαθώντας να βρει τον Μπαράλες. Η μπάλα πέρασε τόσο από τον Αργεντινό, όσο και από τον αμυντικό του ΠΑΣ και με τα φάλτσα που είχε σε συνδυασμό με το λάθος υπολογισμό του Πίρσμαν έβγαλε τον Ριέρα σε θέση τετ α τετ και εκείνος πλάσαρε εξαιρετικά τον Λοντίγκιν για να κάνει το 2-0 στο 35’!

Ο Αστέρας με τα δύο σουτ εντός εστίας είχε καταφέρει να προηγείται με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα φέρνοντας το ματς στα μέτρα του.

Super League 2021-22, matchday 21 match between Asteras Tripoli FC and PAS Giannina FC at "Theodoros Kolokotronis" on February 2, 2022 in Tripoli, Greece. Photo by: Vagelis Exarchos / Reporter Images

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΣ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου είχε πάρει ξανά τα ηνία του αγώνα και προσπαθεί να βρει το γκολ που θα τον βάλει ξανά στο ματς.

Οι παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν την κατοχή της μπάλας στο β ημίχρονο, όχι όμως και τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς χωρίς καρδιοχτύπια διατήρησε το υπέρ της 2-0 και «κλείδωσε» την πολύτιμη νίκη της.

Super League 2021-22, matchday 21 match between Asteras Tripoli FC and PAS Giannina FC at "Theodoros Kolokotronis" on February 2, 2022 in Tripoli, Greece. Photo by: Vagelis Exarchos / Reporter Images

Ο MVP

Με δύο προσωπικά γκολ ο Αντριάν Ριέρα έκανε άνω – κάτω την άμυνα των Ηπειρωτών και με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο οδήγησε τον Αστέρα στη νίκη.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το γκολ στο 3’ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε εκτός ρυθμού τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε (92΄Κανελλόπουλος), Σανταφέ (46΄Ιγκλέσιας), Σίτο (60΄Κρεσπί), Ριέρα (74΄Καπίγια), Σονί (74΄Τιλίκα), Μπαράλες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80΄Ποζνάνσκι), Οικονομόπουλος (46΄Μπρένερ), Καραχάλιος (80΄Μίνα), Στάνκο (46΄Λώλης), Λιάσος, Μορέιρα, Περέα (80΄Παντελάκης)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0