Football Talk

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του Άλκη!

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του Άλκη!
Συνελήφθη πριν από λίγο ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι.
Σχετικά Άρθρα

Συνελήφθη πριν από λίγο ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής που διαμένει στη Θεσσαλονίκη με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Την σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετά για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη γίνεται αυτή την ώρα στη Βέροια.

Στο μεταξύ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε πως επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίον γνωστοποίησε ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελλήθη κοντά στο γήπεδο Χαριλάου του Άρη Θεσσαλονίκης. «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» γνωστοποιεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος.


Σε επόμενη δημοσίευση ο κ. Θεοδωρικάκος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. «Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», γράφει χαρακτηριστικά.


Πηγή: protothema.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0