Football Talk

Tο τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη

Tο τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη
Με βαριά θλίψη και ένα μεγάλο «γιατί» αυτή την ώρα, στα κοιμητήρια της Βέροιας η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 19χρονο, Άλκη Καμπανό, που τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση, στην οδό Θεοδώρου Γαζή στην περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκης.
Σχετικά Άρθρα

Σε κλίμα οδύνης έφτασε το φέρετρο με τη σορό του Άλκη, όπου έχασε την ζωή του έπειτα από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην περιοχή της Χαριλάου.

Συγγενείς, φίλοι, και κάτοικοι της Βέροιας με δάκρυα στα μάτια λένε το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη, στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στα κοιμητήρια της Βέροιας.

Τραγικές φιγούρες, η οικογένεια του, οι γονείς και οι αδερφή του, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους Άλκη.

«Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σωστά, τους λέμε να προσέχουν και έρχεται ένας αλήτης και μας τα παίρνει; Είναι δυνατόν;» λένε μεταξύ άλλων, αγανακτισμένοι και με πόνο. Δίπλα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, τόσο οι φίλοι του όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Η αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκαν οι τρεις φίλοι προκάλεσε την αγανάκτηση της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης αλλά των χρηστών των social media, απέναντι στις όλο και αυξανόμενες οπαδικές δολοφονικές επιθέσεις.

Υπενθυμιζεται ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή σόκαρε, καθώς έδειξε ότι ο Άλκης υπέκυψε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, απόρροια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό του.

272754698_472959071002682_1578910670443049221_n.jpg

aliksn23.webp

Πηγή: ThessToday.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0