Football Talk

Γιαννίκης: «Άδικο να ρίχνει ο κόσμος ευθύνες στον Μελισσανίδη, εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Γιαννίκης: «Άδικο να ρίχνει ο κόσμος ευθύνες στον Μελισσανίδη, εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος τόνισε πως δεν αισθάνεται πίεση. Ο προπονητής της ΑΕΚ, χαρακτήρισε απαράδεκτο το ότι η ομάδα έχει υποστεί τρεις σερί εντός έδρας ήττες, ενώ από εκεί και πέρα απάντησε για την φυσική κατάσταση της ομάδας, στάθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ για το ματς με τον Άρη επισήμανε πως «πρέπει να φτάσουμε στο μάξιμουμ για να κερδίσουμε».

Ο Αργύρης Γιαννίκης είπε στη NOVA για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει στα παιχνίδια της η ομάδα και τα μεγάλα κενά διάστημα:

«Όταν ξεκίνησα μιλούσαμε για εξέλιξη. η φυσική κατάσταση όταν αναλάβαμε δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Γίνεται τεράστια δουλειά για να το βελτιώσουμε πράγμα που δεν είναι εύκολο μέσα στη σεζόν να γίνει. Υπήρχαν κάποια κρούσματα και τραυματισμοί“, ενώ ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που έκανε με τον Βόλο: “Οι αλλαγές ειδικά του Λιβάι έγιναν για να προστατευτούν οι παίκτες από δύσκολες καταστάσεις, είχαμε ενημέρωση από το ημίχρονο από το ιατρικό τιμ και αυτό πράξαμε».

Για την επικείμενη απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον από την ΑΕΚ αρκέστηκε να πει:

«Είναι ένας παίκτης που ήρθε να βοηθήσει και γι’ αυτό αποκτήθηκε».

Επίσης απάντησε στην ερώτηση αν νιώθει πίεση:

«Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν απογοήτευση δεν νιώθω πίεση, έχω στόχους και οράματα και όσο δεν προχωρούν είμαι στεναχωρημένους. Θέλω τον κόσμο να είναι υπερήφανος και λυπάμαι πάρα πολύ για τα αποτελέσματα».

Τέλος μίλησε γι’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την κουβέντα που είχαν προ δέκα περίπου ημερών στα Σπάτα:

«Ο πρόεδρος κοιτάει να μας παρέχει ότι έχουμε ανάγκη. Είναι άδικο ο κόσμος να του ρίχνει ευθύνες, είναι ένας άνθρωπος που κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ είναι ο ηγέτης. Δεν παίζει, δεν προπονεί, δεν προτείνει παίκτες και εμείς πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Για το ματς με τον Άρη κατέληξε:

«Είναι μια ποιοτική ομάδα έχει συνοχή. Μας δυσκόλεψε στο πρώτο ματς, πρέπει να φτάσουμε στο μάξιμουμ για να κερδίσουμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0