Football Talk

Ιωνικός: Ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορωνοϊού, επέστρεψε ο Μαχαίρας

Ιωνικός: Ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορωνοϊού, επέστρεψε ο Μαχαίρας

Με ανακοίνωση του ο Ιωνικός γνωστοποίησε ότι βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στην ομάδα.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορωνοϊού στα τεστ που έγιναν την Κυριακή (30/1), ωστόσο στα καλά νέα για την ομάδα της Νίκαιας, ο Θεοδόσης Μαχαίρας, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ιωνικού για την προπόνηση της Δευτέρας:

Οι ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική, ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του και προπονείται σε φουλ ρυθμούς! Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (01/02) το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα ταξιδέψει για τον Βόλο.

*Τα αποτελέσματα του χθεσινού μοριακού ελέγχου για την ανίχνευση του κορωνοϊού έδειξαν πως υπάρχει ένα θετικό τεστ στην ομάδα μας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση και ακολουθεί, όπως και η ομάδα, τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

*Ο Γιώργος Βαλεριάνος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο περασμένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ερχόμενο εντός έδρας ματς (06/02, 17:15) με τον Ολυμπιακό.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0