Football Talk

ΑΕΚ: Υπάρχει πιθανότητα να κάνει κι άλλη μεταγραφή!

ΑΕΚ: Υπάρχει πιθανότητα να κάνει κι άλλη μεταγραφή!

Μετά τον Φράνσον, η ΑΕΚ δείχνει… δραστήρια να αποκτήσει κι άλλο μέσο

Η ΑΕΚ έχει κάνει δικό της τον Αλεξάντερ Φράνσον. Η μεταγραφή είναι κλεισμένη ουσιαστικά και τυπικά θα ολοκληρωθεί με την άφιξη του παίκτη στην Αθήνα τις επόμενες ώρες. Κι όμως εκεί που η Ένωση το βράδυ της Κυριακής έβγαζε προς τα έξω ότι δεν θα κάνει μεταγραφή, όχι μόνο πήρε τον Φράνσον, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει και δεύτερη μεταγραφή!

Από το πρωί έχουν γίνει μία σειρά επαφών! Του Φράνσον προχώρησε. Όμως παραμένει ανοιχτό και οι επαφές συνεχίζονται μήπως μπορεί να γίνει μεταγραφή και για «καθαρό 6άρι», μιας και ο Φράνσον παίζει κυρίως ως «8άρι» και όχι ως «κόφτης». Δημοσίευμα του Complesports τόνιζε πως η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τον Ομπινά Νουαμποντό από την Γκεζτέπε, όμως δεν τα κατάφερε.

Είχαμε όμως μία σειρά επαφών (και) για 6άρια και αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει θετικά μία τέτοια υπόθεση. Οι μεταγραφές τελειώνουν τα μεσάνυχτα όμως υπάρχει και η ελεύθερη αγορά, ακόμη και για παίκτες που έφυγαν από τις ομάδες τους την τελευταία ημέρα του Γενάρη. Είναι δεδομένο λοιπόν, πως αυτές τις ώρες η ΑΕΚ εξαντλεί τις πιθανότητες να κλείσει κι άλλο αμυντικό χαφ, εκτός από τον Φράνσον.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0