Football Talk

ΑΕΚ: «Ζωντανό» του Φράνσον! (video)

ΑΕΚ: «Ζωντανό» του Φράνσον! (video)

Στη Σουηδία λένε πως η ΑΕΚ κρατάει «ανοιχτή» την υπόθεση του 27χρονου κεντρικού χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ

Διαβάσατε νωρίτερα πως δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή δεδομένων στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και τελικά στο… παρά πέντε των μεταγραφών η Ένωση να φέρει τον μέσο που χρειάζεται. Έρχονται, λοιπόν, οι Σουηδοί να τονίσουν πως η ΑΕΚ «κρατάει» ζεστή την υπόθεση του Αλεξάντερ Φράνσον!

Αυτή η επιμονή των Σουηδών για τον 27χρονο κεντρικό χαφ δεν αποκλείεται να έχει… βάση!

O Αλεξάντερ Φράνσον έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ στις 31 Δεκεμβρίου. Πριν από 3 χρόνια το όνομά του είχε παίξει ξανά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, χωρίς όμως να προχωρήσει. Τα τρία τελευταία χρόνια φόρεσε ξανά τη φανέλα της Νόρκεπινγκ, στην οποία και είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Έχει ύψος 1.80 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικό και κεντρικό χαφ. Διεθνής με την Εθνική Σουηδίας οκτώ φορές, ενώ έχει παίξει και σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του.

Ο Φράνσον ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Νόρκεπινγκ και το 2013 έγινε παίκτης της πρώτης ομάδας. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στη Βασιλεία, τον Γενάρη του 2018 δόθηκε δανεικός στη Λωζάνη, για να επιστρέφει στη Βασιλεία, η οποία και τον πούλησε με 1 εκατ. ευρώ στη Νόρκεπινγκ τον Ιούλιο του 2018.

Με τη Νόρκεπινγκ συνολικά έχει αγωνιστεί 197 φορές έχοντας 17 γκολ και 18 ασίστ. Στη Βασιλεία έπαιξε 66 αγώνες (3 γκολ – 10 ασίστ) και στη Λωζάνη αγωνίστηκε σε 12 αγώνες.





Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0