Football Talk

Ο Άλκης Τσαβδαράς ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 τη μεταγραφή Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Δημιουργεί φάσεις, μπορεί να παίξει αριστερά στο 4-3-3» (video)

Ο Άλκης Τσαβδαράς ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 τη μεταγραφή Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Δημιουργεί φάσεις, μπορεί να παίξει αριστερά στο 4-3-3» (video)

Ο Άλκης Τσαβδαράς μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94.6«Μπαμ και κάτω», το μεσημέρι της Δευτέρας (31/1) για το μεταγραφικό στόχο του ΠαναθηναϊκούΜιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Ο δημοσιογράφος του BN Sports «άνοιξε» τα μάτια των ακροατών της εκπομπής «Μπαμ και κάτω» για το στόχο του Παναθηναϊκού στο χώρο του κέντρου και υπενθύμισε την επιτυχία του Σέρβουποδοσφαιριστή με την πορεία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα ημιτελικά του UEFA Europa Leagueτη σεζόν 2018/19, εκεί όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Μάλιστα, ο «μετρ» του γερμανικού ποδοσφαίρου «τόνισε» ότι ο Γκατσίνοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι των «πρασίνων» και να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για τους επιθετικούς της Αθηναϊκής ομάδας. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι τη φετινή σεζόν έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της Χόφενχαιμ, μιας και η ομάδα του κάνει πορεία… UEFA Champions League και ο 26άχρονος δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον προπονητή της ομάδας, Σεμπάστιαν Χένες.

Αναλυτικότερα, ο ίδιος δήλωσε: 

«Ο Γκατσίνοβιτς έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και καλές εκτελέσεις φάουλ. Αρκετά καλές κάθετες πάσες προς τους επιθετικούς, πατάει περιοχή και μυρίζεται τη φάση. Δεν είναι πολύ δυνατός, ούτε ψηλός αλλά έχει πολύ τσαμπουκά. Είναι ποδοσφαιριστής που παίρνει τη μπάλα στα πόδια του και δημιουργεί φάσεις. Μπορεί να βοηθήσει ως αριστερός μέσος σε σύστημα 4-3-3».

Ενώ, πρόσθεσε: 

«Προσωπικά θα ήθελα να μην χάνει τη ψυχραιμία του όταν δεν του βγαίνει μία φάση». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0