Football Talk

Νέο σοκ στην ΑΕΚ: Δεν κάνει μεταγραφή τον Γενάρη!

Νέο σοκ στην ΑΕΚ: Δεν κάνει μεταγραφή τον Γενάρη!

«Ναυάγησαν» και οι δυο περιπτώσεις αμυντικών χαφ που συζητούσε – Όλο το ρεπορτάζ

Μία ημέρα έμεινε προκειμένου να κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στην ΑΕΚ έρχεται νέο σοκ, μετά την ήττα (και) από το Βόλο μέσα στο ΟΑΚΑ! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά η Ένωση δεν θα κάνει κάποια μεταγραφή τον Γενάρη! Ήθελε καιρό ένα αμυντικό χαφ και προσπάθησε να πετύχει συμφωνία με δυο παίκτες (η μία ήταν ο Μπαλάντα), όλες όμως ναυάγησαν!

Το ναυάγιο με τον Μπαλάντα το γνωρίζουμε από την Πέμπτη, καθώς η Μπριζ δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει με τον Κολομβιανό αμυντικό χαφ. Από εκεί και πέρα, δεν προχώρησαν ούτε η τελευταία καλή περίπτωση που δούλεψε. Σε αυτή η ΑΕΚ προσπάθησε να προχωρήσει στην αγορά του ποδοσφαιριστή, όμως δεν προχώρησε, γιατί η ομάδα του ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης ότι δεν θέλει να τον πουλήσει, καθώς δεν βρήκε παίκτη να τον αντικαταστήσει.

Επιθυμία της ΑΕΚ ήταν να βρει παίκτη στο κέντρο που θα της έκανε τη διαφορά. Τους βρήκε, σύμφωνα με δικά της κριτήρια, όμως δεν κατάφερε να αποκτήσει κανέναν. Έτσι σε συνεννόηση διοίκησης και προπονητή δεν θα γίνει καμία μεταγραφή έως αύριο και η ομάδα θα πορευτεί ως έχει. Πάντως, όπως σημείωναν από την ΑΕΚ το γεγονός ότι δεν θα γίνει μεταγραφή, δεν έχει να κάνει με το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα. Το ενδεχόμενο να έχουμε κάποια έκπληξη ως το απόγευμα της Δευτέρας (31/1) όπου και κλείνει η μεταγραφική περίοδος δεν πρέπει να αποκλειστεί. Αλλά με τα τωρινά δεδομένα και όσα βγαίνουν από την ΑΕΚ θεωρείται μάλλον απίθανο!

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0