Football Talk

Μάντζιος: «Έχουμε ομάδα με έμπειρους παίκτες, να μην τους απαξιώνουμε»! (video)

Μάντζιος: «Έχουμε ομάδα με έμπειρους παίκτες, να μην τους απαξιώνουμε»! (video)

Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εκθείασε ο Άκης Μάντζιος μετά την επικράτηση του Άρη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με τον Έλληνα προπονητή να ζητά από τον κόσμο της ομάδας να μην απαξιώνει τις προσπάθειες που γίνονται από το σύνολο των Θεσσαλονικιών.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκτός έδρας επικράτηση του Άρη απέναντι στον Παναιτωλικό ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος στήριξε τους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε να μην υπάρχει απαξίωση απέναντι τους!

Αναλυτικά επισήμανε:

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Ξέραμε πως είναι μια δύσκολη ομάδα, φορμαρισμένη, ερχόμενη από καλά αποτελέσματα. Δημιουργήσαμε, είχαμε δοκάρι, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε διαχείριση του αποτελέσματος, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι παίξαμε και 120 λεπτά πριν λίγες ημέρες και ήταν φανερό πως μας έλειπε η φρεσκάδα».

Αναφορικά με τις διαφορές που είχε η εν λόγω αναμέτρηση, σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις του Άρη: «Βρήκαμε το γκολ, αυτό είναι το σημαντικό. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες. Η ομάδα μας έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται να τους απαξιώνουμε. Πρέπει αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση για να συνεχίσουμε».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0