Football Talk

Δέος και... προσμονή για το «ολοκληρωμένο» Σαντιάγο Μπερναμπέου! (video)

Δέος και... προσμονή για το «ολοκληρωμένο» Σαντιάγο Μπερναμπέου! (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει επιστρέψει στη φυσική της έδρα, το Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά οι εργασίες της ανακαίνισης του, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Ένα βίντεο, ωστόσο, φροντίζει να δώσει μία πρώτη γεύση της τελικής εικόνας στους... ανυπόμονους!
Μία εικόνα λέγεται πως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, αλλά σε περιπτώσεις όπως των πλάνων του Σαντιάγο Μπερναμπέου, οι λέξεις μάλλον δεν αρκούν! Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επιστρέψει μεν στη φυσική της έδρα, ακόμα κι αν τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο, ένα βίντεο από τη Marca, δίνει μία πρώτη γεύση που μάλλον μεγαλώνει την προσμονή!
 
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή προσομοίωση της τελικής μορφής του σταδίου, στην οποία αναμένεται να έρθει σε έναν χρόνο από τώρα. Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζουν να είναι έτοιμο περίπου έναν μήνα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα, στις 14 Δεκεμβρίου του 2022, όταν και θα συμπληρωθούν 75 χρόνια ακριβώς από τα εγκαίνια του -τότε- Νουέβο Τσαμαρτίν. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός πως η ημερομηνία συμπίπτει με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Δεκεμβρίου και ίσως βρει παίκτες των «Μερένχες» εκεί.

Είτε τον Ιανουάριο, είτε τον Δεκέμβριο, το μόνο δεδομένο είναι πως πρόκειται για ένα γήπεδο-στολίδι, που αξίζει κάθε δευτερόλεπτο αναμονής για να το απολαύσουν οι φίλοι της ομάδας και μη, στην τελική του μορφή. 


Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0