Football Talk

Telegraph: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάντγουελ!»

Telegraph: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάντγουελ!»

Η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στην τελική ευθεία και φήμες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τοντ Κάντγουελ.

Λίγες ώρες έχουν μείνει για να λήξει και τυπικά η χειμερινή μεταγραφική περίοδο και οι ομάδες της Ευρώπης φουλάρουν για να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες των ρόστερ τους.

Τα σενάρια πάνε και έρχονται, με τον Ολυμπιακό να μην αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με την «Telegraph», ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τοντ Κάντγουελ. Ένα σενάριο τραβηγμένο αλλά και με… καπνό, αφού μιλάμε για μία έμπιστη ιστοσελίδα της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Μπόρνμουθ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νόριτς και τον Βρετανό εξτρέμ για την απόκτησή του ως δανεικό αλλά το δημοσίευμα, βάζει και τον Ολυμπιακό στο κόλπο. Φυσικά, μιλάμε για μία τεράστια μεταγραφή που ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι» αν ισχύουν όσα γράφονται.

Ο 23χρονος άσος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου με τα «καναρίνια» αλλά φέτος δεν έχει προσαρμοστεί στην Premier League, έχοντας 10 συμμετοχές και ένα γκολ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0