Football Talk

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για 4 παίκτες!

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για 4 παίκτες!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι προσθήκες στον Ολυμπιακό έχουν ολοκληρωθεί, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ. Πέρα από το θέμα Σεμέδο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προτάσεις τις τελευταίες ώρες και διαπραγματεύονται για τους Ονιεκούρου, Κούντε και Λοβέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αρκετά έντονες θα είναι, όπως φαίνεται, οι τελευταίες ώρες τις μεταγραφικής περιόδου (ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας 31/1) στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αφού όπως όλα δείχνουν τελείωσαν με την ενίσχυση του ρόστερ καλούνται να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ και τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους για αρκετούς ποδοσφαιριστές. 

Πρώτα από όλα, το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο πρέπει να θεωρείται τελειωμένο, με τον 27χρονο στόπερ να συνεχίζει στη Πόρτο ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «δράκους» να πληρώνουν περίπου 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για το δάνειο, ενώ η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σεμέδο όμως δεν είναι ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που έχει ζήτηση. Ο Πιέρ Κούντε Μαλόνγκ αποτελεί στόχο της ιταλικής Τζένοα και οι «ροσομπλού» διαπραγματεύονται με τους Πειραιώτες για τον Καμερουνέζο. Υπενθυμίζεται πως για τον 26χρονο μέσο οι «ερυθρόλευκοι» δαπάνησαν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ με την προσθήκη του Κανέ μοιάζουν να είναι γεμάτοι στη συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα, ο Κούντε συνεχίζει να βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Άφρικα αφού αυτή προκρίθηκε στα ημιτελικά. 

Την ίδια ώρα, η τουρκική Μπασακσεχίρ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χένρι Ονιεκούρου που μπορεί στα μέρη να μην… έλαμψε, αλλά στην γειτονική χώρα έχει αρκετά καλό όνομα από την παρουσία του με την φανέλα της Γαλατασαράι. Ο Νιγηριανός που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης για το ντέρμπι στη Τούμπα ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή του Ολυμπιακού του περασμένο καλοκαίρι (5,5 εκατ. ευρώ) και δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στον Πειραιά. 

Τέλος, από το ρόστερ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει και ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, καθώς με τις επιλογές που έχει πλέον ο Μαρτίνς δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής. Ενδιαφέρον για τον Αργεντινό έχουν εκδηλώσει η Ομόνοια και η ΑΕΚ Λάρνακας και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0