Football Talk

Υπογράφει μέχρι… αύριο στην Έβερτον ο Λάμπαρντ!

Υπογράφει μέχρι… αύριο στην Έβερτον ο Λάμπαρντ!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον από τον Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Άγγλο προπονητή να αναμένει απλώς την ειδοποίηση των «ζαχαρωτών» για να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Το τυπικό της υπόθεσης απομένει πλέον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον από τον Φρανκ Λάμπαρντ, με την ομάδα του Λίβερπουλ να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άγγλο, τον ίδιο να την έχει αποδεχθεί και να εκκρεμεί η… ανακοίνωση της συνύπαρξής τους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, όλα θα έχουν γίνει επίσημα μέσα στις επόμενες 24 ώρες, με τον Λάμπαρντ να αναλαμβάνει την Έβερτον, όντας για δεύτερη φορά προπονητής σε ομάδα της Premier League στην καριέρα του.

Κάπως έτσι, επιστρέφει στους πάγκους μετά από έναν χρόνο… ακριβώς, θέτοντας ως πρώτο του στόχο την παραμονή της Έβερτον στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία και την κατάλληλη προετοιμασία των «ζαχαρωτών» για την επόμενη χρονιά, με… νέους στόχους. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση

Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0