Football Talk

Ακόμα ένα ταλέντο από Γαλλία: Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» και τον Νταμπό (video)

Ακόμα ένα ταλέντο από Γαλλία: Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» και τον Νταμπό (video)

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

«Καυτές» αναμένεται να είναι οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβεί σε ένα… παιδομάζωμα από την Ευρώπη, έχοντας πάρει μερικά από τα αστέρια των κορυφαίων κλαμπ.

Φυσικά, ο ελληνικός σύλλογος δεν σταματάει εκεί, αφού έκλεισε την απόκτηση του Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Ναντ και οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτησή του με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ αναμένεται στην Ελλάδα στις 16.30 το μεσημέρι του Σαββάτου (29/1).

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που είχε ο γαλλικός σύλλογος, έχοντας παρουσία και στην Κ23 της Γιουβέντους αλλά και με τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Γαλλίας. Μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί ως «10άρι» αλλά και ως εξτρέμ, δίνοντας αρκετές επιλογές στον κάθε προπονητή.

Φέτος, είχε ένα γκολ και δύο ασίστ σε 14 ματς με την δεύτερη ομάδα της Ναντ, ενώ μέτρησε και δύο επίσημες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Ο Γάλλος άσος με καταγωγή από την Γουινέα αναμένεται να ενσωματωθεί στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού αρχικά με γνώμονα να προαχθεί στην πρώτη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0