Football Talk

Habertuar: «Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με Τικίνιο – Ζητάει 5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

Habertuar: «Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με Τικίνιο – Ζητάει 5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»
Με τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να μπαίνει στην τελική ευθεία, η Φενέρμπαχτσε μοιάζει έτοιμη να κάνει το «μπαμ» για την γραμμή κρούσης της, με τον Τικίνιο να είναι σοβαρός υποψήφιος

Η Φενέρμπαχτσε φωνάζει για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και όσο το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει, τόσο ξεχωρίζουν και τα ονόματα που θα κυνηγήσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τικίνιο Σοάρες του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Habertuar», ο τουρκικός σύλλογος έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο φορ. Μάλιστα, γίνεται αναφορά πως ο Ολυμπιακός ζητάει σχεδόν πέντε εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τη Φενέρ να προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

Από εκεί και πέρα, μαζί με τον άσο του ελληνικού συλλόγου, φιγουράρουν άλλοι δύο επιθετικοί. Ο λόγος για τους Χάρις Σεφέροβιτς από τη Μπενφίκα και ο Αλφρέντο Μορέλος της Ρέιντζερς. Ο πρώτος κοστολογείται στα τρία εκατ. ευρώ ενώ ο δεύτερος στα έξι εκατ. ευρώ.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις με την Καραγκιούμρουκ έχουν «παγώσει» για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πέσιτς, παρότι υπήρχε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0