Football Talk

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Νίκες για Αργεντινή και Ουρουγουάη, μοιρασιά στο Εκουαδόρ – Βραζιλία με «πρωταγωνιστή» το VAR! (video)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Νίκες για Αργεντινή και Ουρουγουάη, μοιρασιά στο Εκουαδόρ – Βραζιλία με «πρωταγωνιστή» το VAR! (video)

Η Αργεντινή νίκησε μέσα στη Χιλή με 2-1, ενώ η Ουρουγουάη έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, μετά τη νίκη της επί της Παραγουάης, εκτός έδρας.

Η Χιλή έχει μείνει πίσω, πλέον, από το «τρένο» της πρόκρισης, καθώς η Αργεντινή, χωρίς τον Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο λόγω κορωνοϊού, κατάφερε να κερδίσει και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της. Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μπρέρετον στο 21', με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να διαμορφώνει ωστόσο το τελικό σκορ στο 34’, παρά τις προσπάθειες στη συνέχεια των παικτών της Χιλής ν' ανατρέψουν το σκορ.

Από την πλευρά της η Ουρουγουάη πέρασε από την έδρα της Παραγουάης με 1-0, χάρη στο γκολ του Λουίς Σουάρες, έπειτα από ασίστ του Γκοντίν στο 50ο λεπτό. Με αυτό το γκολ η «Τσελέστε» έκανε ένα ακόμη βήμα προς την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.



Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ Εκουαδόρ και Βραζιλίας. Ο Κασεμίρο άνοιξε το σκορ στο 6', για να ισοφαρίσει ο Τόρες στο 75', με το VAR να παίζει καθοριστικό ρόλο. 

Στο 15' το Εκουαδόρ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ντομίνγκες αποβλήθηκε έπειτα από μία δολοφονική έξοδο πάνω στον Κούνια, τον οποίο χτύπησε στον λαιμό. Η Βραζιλία επίσης έχασε παίκτη στο 20', καθώς ο Έμερσον Ρόγιαλ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 31' ο τερματοφύλακας της ΛίβερπουλΆλισον είδε επίσης κόκκινη κάρτα, όμως έπειτα από εξέταση της φάσης στο VAR, ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δεχτηκε την κίτρινη.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0