Football Talk

Μαρινάκης: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαρτίνς»

Μαρινάκης: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαρτίνς»

Για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, με τον Πορτογάλο να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Οι υπογραφές «έπεσαν» παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον 51χρονο κόουτς και ότι είναι μέλος της οικογένειας των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Γι’ αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο το είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες  στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0