Football Talk

«Φάκελος» Έραν Ζάχαβι: Από τι κρίνεται η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και η συμφωνία του καλοκαιριού! (video)

«Φάκελος» Έραν Ζάχαβι: Από τι κρίνεται η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και η συμφωνία του καλοκαιριού! (video)

Ο Έραν Ζάχαβι είναι το μεγάλο όνομα που παίζει έντονα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν για το αν θα αποκτηθεί τώρα ή το καλοκαίρι. Το BN Sports, με αποκλειστικές πληροφορίες, σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδο μπήκε στην τελική ευθεία. Οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για την επόμενη μέρα, με στόχο να διορθώσουν τα ρόστερ που δημιούργησαν το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν, όμως έχει κάνει δυναμικές κινήσεις, όπως η απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Παράλληλα, επιστρέφουν και οι ποδοσφαιριστές που έλειπαν στο Copa Africa, γεμίζοντας τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Από εκεί και έπειτα, το μεγάλο όνομα που παίζει τις τελευταίες μέρες, είναι αυτό του Έραν Ζάχαβι. Ο 34χρονος επιθετικός είναι πρώτος στη λίστα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης ώστε να κάνει πιο εύκολο το έργο του γκολ.

Ο Ισραηλινός είναι από τους μεγάλους γκολτζήδες της Αϊντχόφεν αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και αποκλείεται να υπάρξει ανανέωση. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής μπορεί από τώρα να βρει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στον οποίο θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έγινε λόγος πως ο διεθνής άσος μπορεί να φύγει από τώρα και ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει κερδίσει την θετική του απάντηση.

Το BN Sports, με αποκλειστικές πληροφορίες, σας μεταφέρει όλα τα δεδομένα της εν λόγω υπόθεσης. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θέλει να συνεχίσει ο Έραν Ζάχαβι την καριέρα του. Αυτό είναι σίγουρο. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον Ισραηλινό άσο από τις αρχές Γενάρη και η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα έχει βρει σε όλα τόσο στο οικονομικό όσο και στο θέμα του project.

Ουσιαστικά, από το καλοκαίρι του 2022, ο Ζάχαβι θα είναι μόνιμος κάτοικος Πειραιά. Πάμε στο θέμα αν θα έρθει από τώρα. Η πλευρά του Ισραηλινού θέλει να έρθει από τώρα στην Ελλάδα αλλά δεν… «καίγεται» κιόλας. Δηλαδή δεν θα σηκώσει επανάσταση για να το πετύχει, από τη στιγμή που η Αϊντχόφεν δεν θέλει να τον αφήσει από τώρα. Άρα, ο ολλανδικός σύλλογος είναι το μεγάλο «εμπόδιο» για να μετακομίσει από τώρα ο 34χρονος επιθετικός.

Αυτά τα ξέραμε. Το θέμα είναι γιατί δεν θέλει να τον παραχωρήσει από τώρα. Αυτή τη στιγμή, η Αϊντχόφεν είναι σε τροχιά πρωταθλήματος και η άδικη ήττα από τον Άγιαξ, έδειξε πως είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να ανέβουν στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος. Στα μεταγραφικά, οι Ολλανδοί βλέπουν τον Κόντι Γκάκπο να βρίσκεται στην έξοδο από τώρα.

Ο 22χρονος εξτρέμ είναι από τα κορυφαία αστέρια του ρόστερ και είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδα της Premier League (Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι ή Άρσεναλ) για να τον αποκτήσει έναντι 35 με 40 εκατ. ευρώ. Είναι πολύ πιθανό, στο φινάλε τον μεταγραφών να υπάρξει οριστική εξέλιξη και η Αϊντχόφεν να χάσει ένα μεγάλο της αστέρι. Που κολλάει ο Ζάχαβι και ο Ολυμπιακός;

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στην Αϊντχόφεν δεν πρόκειται να χάσουν δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της επίθεσης. Δεν είναι μυστικό πως ο Γκάκπο είναι πιο κοντά στο να αποχωρήσει παρά ο Ζάχαβι, οπότε, σε περίπτωση που ο 22χρονος πάρει το αεροπλάνο για την Αγγλία, τότε πολύ δύσκολα έως και απίθανο, να μετακινηθεί ο Ζάχαβι από τώρα στον Πειραιά.

Ο παίκτης θέλει, η ομάδα θέλει, το θέμα είναι από πότε!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Έραν Ζαχάβι έχουν φτάσει σε τελικό επίπεδο. Οι δύο ληστείες στο σπίτι του Ισραηλινού, εκ των οποίων η μία έγινε με τη γυναίκα και το παιδί μέσα, έκαναν τον διεθνή άσο να θέλει να αποχωρήσει από τη χώρα. Βέβαια, η οικογένεια δεν έχει τον πρώτο λόγο στη μεταγραφή του αλλά έχει σημαντικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε αστραπιαία και έπεισε τόσο τον ατζέντη όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Στο οικονομικό οι δύο πλευρές τα έχουν βρει. Ο ποδοσφαιριστής έχει εξαιρετική άποψη για τον ελληνικό σύλλογο, για αυτό και θα ήθελε από τώρα να έρθει στον Πειραιά. Ο ατζέντης του επίσης θα ήθελε να τον δει τον πελάτη του από τώρα στον Ολυμπιακό αλλά τονίζεται πως δεν θα πιέσουν σε σημείο να χαλάσουν τις σχέσεις τους με την Αϊντχόφεν. Αν η ομάδα θέλει να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, τότε δύσκολα θα της αλλάξει κάποιος την γνώμη.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα. Ούτε αν θα έρθει από τώρα στον Ολυμπιακό, ούτε αν θα μείνει στην Αϊντχόφεν. Όλα θα κριθούν από την πώληση του Γκάκπο στην Premier League. Αν χαλάσει η μεταγραφή του, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για να έρθει ο Ζάχαβι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0