Football Talk

ΑΕΚ: «Κολλάει» του Μπαλάντα, προχωράει τους άλλους στόχους

ΑΕΚ: «Κολλάει» του Μπαλάντα,  προχωράει τους άλλους στόχους
Ο λόγος που δεν φαίνεται να κλείνει θετικά η περίπτωση του 28χρονου αμυντικού χαφ της Μπριζ και τι γίνεται από εδώ και πέρα

Δεν φαίνεται να προχωράει για την ΑΕΚ η περίπτωση του Έντερ Μπαλάντα. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Μπριζ να μην έχει ακόμη αποφασίσει τι θα κάνει με τον 28χρονο κεντρικό χαφ και με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει, οδηγεί την ΑΕΚ στο να αφήσει αυτή την περίπτωση στην άκρη.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ κάνει… στροφή και προχωράει με πιο εντατικές επαφές την προσπάθειά της να κλείσει άλλο αμυντικό χαφ.

Οι ίδιες πηγές θέλουν την Ένωση να έχει εντοπίσει μία άλλη πολύ καλή περίπτωση αμυντικού μέσου την οποία και δουλεύουν εντατικά οι άνθρωποί της. Ανακεφαλαίωση: Του Μπαλάντα δεν φαίνεται να προχωράει για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Μία ΑΕΚ η οποία έχει μία εξίσου ποιοτική επιλογή που επίσης δουλεύει και συζητά τόσο με τον ίδιο, όσο και στην ομάδα στην οποία ανήκει. Αν δεν προχωρήσει ούτε αυτή, έχουν προκύψει άλλοι δυο παίκτες. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές που προσπαθεί και δουλεύει παράλληλα η Ένωση για να κλείσει τη μία μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουν την έγκριση του Αργύρη Γιαννίκη.  

Όπως είναι φυσικό και έχετε καταλάβει, από τη στιγμή που βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, οι επαφές είναι πολλές, οι εξελίξεις ραγδαίες και πολλά δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0