Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης επιστρέφει στη δράση την Κυριακή!

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης επιστρέφει στη δράση την Κυριακή!
7 μήνες, περίπου, μετά τον τραυματισμό του ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού  Β΄ με τη Νίκη Βόλου.

Ο 29χρονος άσος υπέστη ρήξη χιαστού στις 15 Ιουλίου στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Βόλφσμπεργκερ και εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και μετράει αντίστροφα για να πατήσει και πάλι χορτάρι. 

Αυτό θα συμβεί πολύ πιο γρήγορα από ότι θα περίμεναν οι περισσότεροι καθώς μετά από απόφαση του Μαρτίνς, του γιατρού και του ίδιου του παίκτη, ο Κώστας Φορτούνης θα ξεκινήσει να βρίσκει ρυθμό από την ερχόμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα, το πλάνο προβλέπει ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός να αγωνιστεί για 15-20 λεπτά στον αγώνα της ομάδας β΄απέναντι στη Νίκη Βόλου και να αυξάνει συνεχώς τον χρόνο συμμετοχής του. Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός Β΄κοντράρεται με την Ξάνθη και εκεί ο Φορτούνης αναμένεται να αγωνιστεί για περίπου ένα ημίχρονο.

Στόχος είναι να επιστρέψει στο 100% και από πλευράς ρυθμού το συντομότερο και να τεθεί στην διάθεση του Μαρτίνς για την πρώτη ομάδα σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0