Football Talk

Ολυμπιακός: Διπλή άφιξη την Πέμπτη (27/01) με Καρβάλιο και Κεϊτά!

Ολυμπιακός: Διπλή άφιξη την Πέμπτη (27/01) με Καρβάλιο και Κεϊτά!

Στην τελική ευθεία μπαίνουν ακόμα δύο μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, καθώς φτάνουν στην Ελλάδα με την ίδια πτήση οι Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά.

Ο μεταγραφικός «πυρετός» στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να καλύψουν τα κενά τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ομάδας στις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Κάθε μέρα και ένα καινούργιο όνομα ακούγεται ή ολοκληρώνει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Χθες, ο πειραϊκός σύλλογος έκλεισε τον Αμλί Κλίτσα, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», αποκλειστικά στο BN Sports. Σήμερα, έγινε γνωστό πως αύριο (27/01) έρχονται στην Αθήνα ακόμα δύο μεταγραφές.

Ο λόγος για τους Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά. Αμφότεροι, θα φτάσουν σε ελληνικό έδαφος στις 17:50 και με την ίδια πτήση, προκείμενου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο. Ο πρώτος προορίζεται για την πρώτη ομάδα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ ο δεύτερος, είναι για την στελέχωση της Β’ ομάδας με φόντο τα πλάνα του Μαρτίνς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0