Football Talk

Ολυμπιακός: Κλείνει και φέρνει τον Αλμίρ Κλίτσα! (video)

Ολυμπιακός: Κλείνει και φέρνει τον Αλμίρ Κλίτσα! (video)

Σε μία σημαντική προσθήκη προχωράει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κλείσει να φέρει τον Αλμίρ Κλίτσα από την Ζενές Ες. Προορίζεται για την Β’ ομάδα σε πρώτη φάση.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και σε όλα τα επίπεδα. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται με έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα του Πειραιά προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ζενές Ες για την απόκτηση του Αλμίρ Κλίτσα. Ο 23χρονος αριστεροπόδαροςαμυντικός αποτελεί από τα πιο σημαντικά περουσιακά στοιχεία της ομάδας από το Λουξεμβούργο και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να ενσωματωθεί στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, με στόχο να πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Η προσθήκη, αναμένεται να αποτελέσει την αντικατάσταση του Φώτη Κίτσου, ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα πριν λίγες μέρες.

Ο Μαυροβούνιος άσος μετράει συνολικά 74 συμμετοχές με την Ζενές Ες, με απολογισμό επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0