Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Με απόφαση της Κυβέρνησης και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων την Τετάρτη (26/1) σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια. Δεν θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και υπερισχύει και της όποιας απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022" (ΦΕΚ Β' 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Ο αγώνας ανάμεσα στη Λαμία και τον Άρη (σε αντίθεση με εκείνον του Ολυμπιακού), θα γίνει κανονικά την Τετάρτη (26/1).

Και η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0