Football Talk

Ο Ζάχαβι πιέζει την PSV για να έρθει από τώρα στον Ολυμπιακό! (video)

Ο Ζάχαβι πιέζει την PSV για να έρθει από τώρα στον Ολυμπιακό! (video)

Κοντά στην ολοκλήρωση ενός σπουδαίου deal βρίσκεται ο Ολυμπιακός που με σύμμαχο τον παίκτη, προσπαθεί να κάνει δικό του από τώρα τον Ισραηλινό επιθετικό, Εράν Ζάχαβι

Μπορεί η απόκτηση επιθετικού να μην είχε ιεραρχηθεί αρχικά ως προτεραιότητα στα μεταγραφικά θέλω του Ολυμπιακού, ωστόσο οι Πειραιώτες πάντα έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για ευκαιρίες που ενδεχομένως θα προκύψουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του 34χρονου επιθετικού Εράν Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός που είχε σκοράρει πέρσι 4 φορές στα δύο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League φαίνεται πως έχει συμφωνήσει ήδη με τους Πειραιώτες για να μετακομίσει στη χώρα μας.

Το συμβόλαιο του Ζάχαβι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος και η οικογένεια του θέλουν να φύγουν από την Ολλανδία το συντομότερο, καθώς ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ που πέρασαν την περασμένη άνοιξη. Τότε δύο κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι του Ζάχαβι στο Άμστερνταμ και είχαν απειλήσει με όπλο την σύζυγο και τα παιδιά του Ισραηλινού επιθετικού ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην προετοιμασία της ομάδας του για το εκτός έδρας ματς με τη Βίλεμ.

Από τότε ο Ζάχαβι ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρα του και φαίνεται πως πρόσφατα αποφάσισε αυτός να είναι ο Ολυμπιακός. Τα δημοσιεύματα σε Ισραήλ και Ολλανδία πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία είναι συχνά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο «αγκάθι» παραμένει η PSV που δεν θέλει να χάσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της στα μέσα της σεζόν. Τόσο ο Ζάχαβι, όσο και ο Ολυμπιακός πιέζουν με όποιον τρόπο μπορούν για να γίνει από τώρα η μεταγραφή και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα τα καταφέρουν.

Ο Ζάχαβι ξεκίνησε την καριέρα του στην Χαποέλ Τελ Αβίβ και έμεινε εκεί για 5 χρόνια (2006-11) πραγματοποιώντας 128 εμφανίσεις με 33 γκολ και 10 ασίστ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Παλέρμο με την φανέλα της οποία έπαιξε  26 ματς (2 γκολ, 3 ασίστ), πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της  Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκεί έσπασε όλα τα κοντέρ με 122 γκολ και 28 ασίστ σε 157 αγώνες. Το 2016 μετακόμισε στην κινεζική Γκουανγκζού οπού συνέχισε να έχει εντυπωσιακά νούμερα με 103 γκολ και 31 ασίστ σε 117 αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2021 πήγε ως ελεύθερος στην PSV και αμέσως ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας έως τώρα 25 γκολ και 11 ασίστ σε 58 εμφανίσεις με την ολλανδική ομάδα. Παράλληλα, ο Ζάχαβι είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ με 33 τέρματα σε 69 παιχνίδια

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0