Football Talk

Απίστευτη ταλαιπωρία στην ΑΕΚ: Εγκλωβισμένοι, χωρίς ρεύμα θα διανυκτερεύσουν στα Σπάτα Γιαννίκης κι άλλα μέλη!

Απίστευτη ταλαιπωρία στην ΑΕΚ: Εγκλωβισμένοι, χωρίς ρεύμα θα διανυκτερεύσουν στα Σπάτα Γιαννίκης κι άλλα μέλη!
Συγκλονιστικές στιγμές ζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚΕγκλωβίστηκαν, λόγω χιονιά και θα μείνουν στα Σπάτα αρκετοί από το τιμ, μεταξύ αυτών και ο Γιαννίκης – Χωρίς… καρέκλα αρκετοί ακόμα, πήγαν στο γεμάτο από κόσμο Holiday Inn με τα πόδια!
Απίστευτες στιγμές και αδιανόητη ταλαιπωρία ζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ λόγω των όσων έχει φέρει ο χιονιάς που πλήττει την Αττική από το πρωί της Δευτέρας.

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Πέντε παίκτες συν μέλη του σταφ κατάφεραν και έφτασαν με τα πόδια στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Αττικής Οδού, αφού ταλαιπωρήθηκαν 4 ώρες στην Αττική Οδό και αναγκάστηκαν να πάνε εκεί με τα πόδια! Όλοι τους εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου!

Στο ξενοδοχείο, όμως, γίνεται πραγματικά χαμός από κόσμο, καθώς έχουν ακυρωθεί πολλές πτήσεις! Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευράς ΑΕΚ για να βολευτούν στο ξενοδοχείο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει! «Όχι απλά δεν υπάρχει δωμάτιο, όχι απλά δεν υπάρχει άδεια αίθουσα, αλλά ούτε… καρέκλα», έλεγαν απ’ την ΠΑΕ! Υπάρχει επικοινωνία φυσικά μαζί τους, όμως δεν υπάρχει τρόπος να απεγκλωβιστούν από εκεί.

Όσοι έμειναν στα Σπάτα τώρα από τη μία πλευρά γλίτωσαν την παραπάνω ταλαιπωρία των υπολοίπων, όμως θα αναγκαστούν να διανυκτερεύσουν εκεί, καθώς δεν υπάρχει τρόπος… διαφυγής, μιας κι όλα είναι σκεπασμένα από πολύ χιόνι! Στα Σπάτα είναι περίπου δέκα μέλη της ομάδας, μεταξύ αυτών ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο γιατρός, ο αναλυτής κι άλλα πέντε μέλη του σταφ. Μαζί τους είναι και ο βοηθός φροντιστή ο οποίος μοιράζει κουβέρτες, απ’ αυτές που έχει η ομάδα στον πάγκο για τους αγώνες ώστε όλοι να βολευτούν όπως μπορούν.

Το επίσης... απίθανο είναι πως στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ κόπηκε και το ρεύμα λίγο πριν τις 8 το βράδυ!

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0