Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς 4-0: «Τεσσάρα» και πρώτο γκολ του Ράμος!

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς 4-0: «Τεσσάρα» και πρώτο γκολ του Ράμος!
Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ήταν κάπως... φτωχό, όμως στην επανάληψη η Παρί πήρε φόρα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επικρατώντας 4-0 της Ρεμς!

Εύκολο βράδυ για την Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε με 4-0 της Ρεμς. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς το πρώτο γκολ του Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας!

Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου η Παρί πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 44’ ο Μάρκο Βεράτι με σουτ «βολίδα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της Ρεμς να μην μπορεί να αντιδράσει, γράφοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι πρωτευουσιάνοι συνέχισαν δυναμικά με τις προσπάθειες τους να αποδίδουν καρπούς στο 62’. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρχιο Ράμος! Ο Ισπανός μετά από εκτέλεση κόρνερ και την απόκρουση του τερματοφύλακα πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 2-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Παρί!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά καλά πέντε λεπτά και το σκορ ανέβηκε στο 3-0! Αυτή τη φορά όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από παίκτη των φιλοξενουμένων. Η μπάλα χτύπησε πάνω στον Βόουτ Φάες και εκείνος χωρίς να το θέλει την έστειλε στην εστία της ομάδας του τερματίζοντας κάθε ελπίδα για την Ρεμς. Στο 75’ μετά από ασίστ του Εμπαπέ, ο Ντανίλο προσθέτει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

www.bnsports.gr 







Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0