Football Talk

Γρηγορίου: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Άρη, μας αδικεί ο ένας βαθμός»

Γρηγορίου: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Άρη, μας αδικεί ο ένας βαθμός»
Όσα δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου μετά την δεύτερη ισοπαλία (0-0) της ομάδας του κόντρα στον Άρη και μάλιστα στην έδρα του!

Την άποψη πως η ομάδα του ανταποκρίθηκε των συνθηκών και μάλιστα, αδικήθηκε από την ισοπαλία με τον Άρη, εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου, που τόνισε πως η Λαμία θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

 
 

Αναφορικά με το αποτέλεσμα: 

«Μετά από την ολοκλήρωση και των δύο ημιχρόνων νομίζω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να παίρνεις δύο ισοπαλίες, σε αυτή την έδρα. Βάση ευκαιριών, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε διαφορετική προσέγγιση από το ματς Κυπέλλου, πιέσαμε ψηλά, ήμασταν πολύ καλοί και στην κατοχή και στον τρανζίσιον. Μας μένει πικρία που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η Λαμία ανταποκρίνεται καλύτερα εκτός έδρας: 

«Όχι, νομίζω και με τον Ιωνικό ήμασταν καλοί. Δίκαια νικήσαμε. Όταν αντιμετωπίζεις μεγαλύτερους αντιπάλους εκτός, είναι λογικό να σου δίνονται μεγαλύτεροι χώροι. Ήρθαμε να παίξουμε στα ίσα τον Άρη και μας αδικεί το αποτέλεσμα».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: 

«Αρχικά να πω, πως δεν είναι μόνο δική μου επισήμανση. Οι ομάδες παίζουν μετά από 63 ώρες, θα ήθελα να κάνω μια παράκληση στους αρμόδιους, όσον αφορά τον προγραμματισμό. Να γίνεται καλύτερα από εδώ και πέρα, για να αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες και μην έχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμών».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0