Football Talk

Σπανός: «Έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας» (video)

Σπανός: «Έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας» (video)

Για την ήττα του Ιωνικού από τον Παναθηναϊκό αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Δημήτρης Σπανός.

Αν και έδειξε ένα καλό αγωνιστικά πρόσωπο, ο Ιωνικός δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Ο Δημήτρης Σπανός σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως η ομάδα του έχει χάσει την συγκέντρωσή της, ενώ μίλησε και για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: 

«Πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός όταν έχεις έναν τέτοιον αντίπαλο για να πάρεις κάτι. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο. Έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας, τον αυτοέλεγχο μας. Έτσι, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Είμαστε χαμένοι, πρέπει να το βρούμε.

Για να κερδίσεις μία τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Έτσι κερδίζεις μεγάλες ομάδες. Υπάρχει θέμα και συγκυριακό, παίζει ρόλο και η στιγμή, το καθαρό μυαλό. Είχαμε δύναμη, αλλά δεν αρκεί».

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Δεν υπάρχουν παιχνίδια δίχως αύριο. Κατορθώσαμε να κάνουμε τα επόμενα παιχνίδια ντέρμπι. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να σωθεί, αλλά και να πάει καλύτερα. Νομίζαμε ότι τα καταφέραμε με τους βαθμούς που μαζέψαμε. Αλλά η Super League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0