Football Talk

Μπόχουμ - Κολωνία 2-2: Στοπ στην φόρα των «τράγων» προς την εξάδα!

Μπόχουμ - Κολωνία 2-2: Στοπ στην φόρα των «τράγων» προς την εξάδα!
Με μία ισοπαλία που... κόστισε μία θέση στην εξάδα έκλεισαν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου (22/01) για την Bundesliga. Κολωνία και Μπόχουμ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει με σκορ 2-2 και να στερεί από τους «τράγους» την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές θέσεις!
Ένας Μοντέστ δεν φέρνει την... άνοιξη και σίγουρα δεν αρκούσε μόνο αυτός, για να έρθει η νίκη στην έδρα της μαχητικής Μπόχουμ.

Οι γηπεδούχοι, με τον Κώστα Σταφυλίδη βασικό, παρότι είδαν να ανατρέπεται το προβάδισμά τους, έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) βάζοντας «στοπ» στην πορεία της Κολωνίας προς τις ευρωπαϊκές θέσεις της Bundesliga
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μπόχουμ, αφού στην πρώτη της αξιόλογη ευκαιρία, κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Χόλτμαν έκανε μία εξαιρετική κίνηση στον χώρο στο 25ο λεπτό και με όμορφο τελείωμα έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Η απάντηση της Κολωνίας, ωστόσο, ήταν άμεση. Έντεκα λεπτά μετά το άνοιγμα του σκορ, ο Χούμπερς κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία, σκοράροντας ουσιαστικά προ κενής εστίας. 
 
Με ελάχιστα δευτερόλεπτα να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η Κολωνία κατάφερε να φέρει το ματς, τούμπα! Δράστης, ποιος άλλος. Φυσικά, ο Αντονί Μοντέστ που με υπέροχη λόμπα έγραψε το 2-1 για την ομάδα του στο 45'!
 
Στο δεύτερο ημίχρονο τα «ηνία» της αναμέτρησης ήρθαν στα χέρια των γηπεδούχων. Η Μπόχουμ πίεσε και ό,τι δεν κατάφερε με τον Χόλντμαν και τον Λόουεν στο 53ο λεπτό, το έπραξε με τον Ασάνο στο 70'! Από ένα... πλάγιο και ένα πολύ σοβαρό αμυντικό λάθος, ο 27χρονος Ιάπωνας χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, στερώντας παράλληλα δύο, από την Κολωνία, στον δρόμο της προς την εξάδα. 
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπόχουμ: Ρίμαν, Σταφυλίδης (65' Γκαμπόα), Κότσαπ, Λέιτς, Σοάρες, Λόουεν, Λοσίγια, Ρεχμπετσάι (82' Οστερχάγκε), Πάντοβιτς (65' Ασάνο), Λοκάντια (56' Πόλτερ), Χόλτμαν (82' Άντβι-Ατζέι)
 
Κολωνία: Σβάμπε, Σμιτς (80' Εχιζίμπουε), Κίλιαν, Χούμπερς, Χέκτορ, Οζκάν, Λιούμπισιτς (65' Ουθ), Ντούντα (61' Χορν), Κάινζ (80' Σίντλερ), Μοντέστ, Σάουμπ (61' Τίελμαν)
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0