Football Talk

Όταν τα φώτα σβήνουν και η μπάλα δεν... τσουλάει στην Premier League! (video)

Όταν τα φώτα σβήνουν και η μπάλα δεν... τσουλάει στην Premier League! (video)

Ένα ασυνήθιστο, περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νόριτς και την Γουότφορντ, καθώς στο 60ο λεπτό, σταμάτησε η ηλεκτροδότηση του γηπέδου από την μία πλευρά, με άμεση συνέπεια να προκύψει κίνδυνος διακοπής του παιχνιδιού. Ωστόσο, το ματς συνεχίστηκε κανονικά και μας θύμισε αρκετά, τέτοιου είδους γεγονότα, που έχουν λάβει χώρα στην Premier League.

Βρισκόμαστε στο 60ο λεπτό της συνάντησης ανάμεσα στην Γουότφορντ και τη Νόριτς, έχοντας παρακολουθήσει μία αρκετά ποιοτική ώρα παιχνιδιού, όπου οι γηπεδούχοι πίεζαν πολύ, δεν βρήκαν το πολυπόθητο γκολ και εν τέλει τα «καναρίνια» ήταν αυτά που προηγήθηκαν.

Κάπου εκεί, ενώ το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι προσπαθούσε να συνέλθει από το «σοκ» του προβαδίσματος της Νόριτς, έγινε κάτι… ασυνήθιστο. Έσβησαν τα φώτα! Η ηλεκτροδότηση του γηπέδου σταμάτησε μερικώς να υφίσταται, το «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» σκοτείνιασε, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να συνεχίσει την αναμέτρηση, θεωρώντας πως ο υπόλοιπος φωτισμός ήταν επαρκής για να διεξαχθεί το εναπομείναν μισάωρο.

Το ματς συνεχίστηκε και η Νόριτς… κατέβασε τον διακόπτη της Γουότφορντ. Επικράτησε με 3-0, βρίσκεται για πρώτη φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και ταυτόχρονα άφησε την αντίπαλό της από κάτω της, έστω και με δύο ματς λιγότερα.

Αλήθεια, έχει ξανασυμβεί να «σβήσουν» τα φώτα σε αναμετρήσεις της Premier League και σε τόσο υψηλό επίπεδο; Φυσικά! Το ένα δεν αναιρεί το άλλο και οι περιπτώσεις, είναι μάλιστα αρκετές…

Διαβάστε περισσότερα στο England365.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0