Football Talk

Παναθηναϊκός: Η παράδοση στη Νίκαια του δίνει... πάτημα για επιστροφή στις νίκες!

Παναθηναϊκός: Η παράδοση στη Νίκαια του δίνει... πάτημα για επιστροφή στις νίκες!
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό το Σάββατο (22/1, 19.30) στη Νίκαια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League με απώτερο στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα!
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν πέραν του δέοντος σοβαρός κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο, ωστόσο, στο πρωτάθλημα το τριφύλλι είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες!

Οι «πράσινοι» (βρίσκονται στην 4η θέση με 27 βαθμούς) δεν έχουν κερδίσει από το ματς κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο (5/1), καθώς μετά ακολούθησε η ήττα από τον Βόλο (9/1) και η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16/1).

Το τριφύλλι, λοιπόν, επιθυμεί απέναντι στον Ιωνικό και να κατακτήσει ξανά τους τρεις βαθμούς, αλλά συνάμα και να πετύχει και το δεύτερο φετινό του «διπλό» στο πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια στο 0-0 με πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς...

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάει στη Νίκαια ιδιαίτερα υποψιασμένος, γνωρίζοντας πολύ καλά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα και φαίνεται πως έχει καταλήξει στους…ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές απέναντι στον Ιωνικό.

Ο Σέρβος κατά πάσα πιθανότητα, θα επιλέξει τους γνωστούς έντεκα, δηλαδή τους Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρα, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ και Καρλίτος, ωστόσο, δεν αποκλείεται στο αρχικό σχήμα, δούμε τον Σάντσες αντί του Κώτσιρα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς-Πιθανή Ενδεκάδα): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος.

Υπέρ του Παναθηναϊκού η παράδοση

Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί στα παιχνίδια με τον Ιωνικό, έχοντας χάσει τρεις φορές. Στον πρώτο γύρο επικράτησε με 4-1, ενώ τέσσερα γκολ είχε βάλει και στο τελευταίο παιχνίδι τους στη Νεάπολη.

Στη Νεάπολη ο Ιωνικός έχει να κερδίσει από τις 9 Μαρτίου 1997, 3-1 τότε (8’ κεφαλιά Φίλης, 81’ σουτ Φρούσος, 88’ σουτ Τσιαντάκης – 26’ σουτ Βαζέχα).

Από τότε σε δέκα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει πέντε νίκες και άλλα πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0