Football Talk

Γουότφορντ – Νόριτς 0-3: Εμφατικό διπλό… ανάσα για τα «καναρίνια» μέσα στο Vicarage Road!

Γουότφορντ – Νόριτς 0-3: Εμφατικό διπλό… ανάσα για τα «καναρίνια» μέσα στο Vicarage Road!
Με πρωταγωνιστική τον Σάρτζεντ (51’, 74’) και ένα αυτογκόλ του Κούτσκα (90+3') η Νόριτς πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Γουότφορντ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Τζος Σάρτζεντ πήρε από το χέρι τη Νόριτς και χάρη στα δύο προσωπικά του γκολ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-0 απέναντι στη Γουότφορντ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League, με τα καναρίνια για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν να είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού -έχοντας ωστόσο δύο ματς περισσότερα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κούτσκα, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 89' και τρία λεπτά αργότερα, έγραψε το 3-0 με αυτογκόλ.

Ο Ντιν Σμιθ άφησε στον πάγκο τους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη.

Στην 17η θέση με 16 βαθμούς η Νόριτς, στην 18η με 14 βαθμούς η Γουότφορντ. Αξίζει να σημειωθεί, πως το ματς διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά μετά απο πρόβλημα στους πυλώνες φωτισμού.

Γουότφορντ (Ρανιέρι): Μπάχμαν, Φεμενία (89’ Κούτσκα), Καμπασέλ, Ντι Σόουζα, Καμαρά (84’ Σέμα), Σισοκό, Καγιεμπέ, Κλέβερλι (59’ Ερνάντες), Ντένις, Κινγκ, Ζοάο Πέδρο.

Νόριτς (Σμιθ): Γκαν, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Χάνλεϊ, Άαρονς, Σάρτζεντ, Σόρενσεν (21’ ΜακΛίν), Λεές-Μελού, Ρασίκα (90+6' Πλαχετά), Ίντα, Πούκι (87’ Μπάιραμ).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0