Football Talk

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Κίτσος αντί του Ζαγαρίτη

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Κίτσος αντί του Ζαγαρίτη

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει όλο και περισσότερο στην προοπτική του Φώτη Κίτσου που αυτή την ώρα προβάλει ως φαβορί αντί του Βασίλη Ζαγαρίτη για την θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας που θα μπορεί σε πρώτο χρόνο να δίνει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και σε δεύτερο να τον κοντράρει στα… ίσα για μια θέση στην ενδεκάδα. Η περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη της Πάρμα και ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και είναι αρκετά προχωρημένη. Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός ενεργοποιεί την μεταγραφή του όποτε θέλει, ωστόσο τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως τον έχει προσπεράσει ένας παίκτης που βρίσκεται ήδη στους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος για τον 19χρονο Φώτη Κίτσο που αγωνίζεται κυρίως στην ομάδα και την Τετάρτη (19/1) άρπαξε μια ακόμα ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη ομάδα. Τόσο στο ματς με του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικού όσο και σε αυτό με τον Λεβαδειακό ο Κίτσος είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή από τον Πορτογάλο προπονητή και κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του.

Σε σημείο που πλέον ο Μαρτίνς πιστεύει πως έχει όλα τα φόντα να βρίσκεται σταθερά στις επιλογές του για την πρώτη ομάδα και να αντικαταστήσει τον Ρέαμπτσιουκ όποτε αυτό χρειαστεί.

Ο Φώτης Κίτσος που κλείνει τον Μάρτιο τα 19 του χρόνια, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ με την ομάδα β΄, αλλά ο Μαρτίνς σχεδόν από την πρώτη στιγμή που τον είδε είχε την άποψη πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό αριστερό μπακ στα πρότυπα του… Κώστα Τσιμίκα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0