Football Talk

ΑΕΚ: Η μεταγραφή του κεντρικού χαφ, ο δρόμος που ακολουθεί και γιατί είναι σε φάση αναμονής

ΑΕΚ: Η μεταγραφή του κεντρικού χαφ, ο δρόμος που ακολουθεί και γιατί είναι σε φάση αναμονής
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν καταλήξει στους μεταγραφικούς στόχους, όμως βρίσκονται σε φάση αναμονής – Ο λόγος και η σιγουριά ότι θα γίνει κίνηση

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Μπήκαμε στο τελευταίο 10ήμερο του Ιανουαρίου. Λίγες πλέον είναι οι ημέρες που έχουμε μπροστά μας για να φύγει ο πρώτος μήνας του 2022 και να κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμη τη μεταγραφή που εδώ και μήνες γνωρίζει πως έχει ανάγκη: αυτή του κεντρικού χαφ. Από το τι ψάχνει στην αγορά και πώς κινείται είναι σαφές πλέον πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποκτήσουν ένα αμυντικό χαφ. Ένα «6άρι» που θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα στο αμυντικό τραζίνσιον και θα προωθεί καλύτερα τη μπάλα μπροστά, από τα αμυντικά χαφ που έχει τώρα η ΑΕΚ στο ρόστερ της.

Στην πραγματικότητα η ΑΕΚ έχει ανάγκη και από «6άρι» και «8άρι». Όμως κακά τα ψέματα, αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει δύο τέτοιες μεταγραφές υψηλού επιπέδου. Κατέληξαν όμως στο να κάνουν μία. Κι αυτή με τη μορφή δανεισμού, προσπαθώντας να βάλουν μία λογική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, είναι σημαντικό πως από την ΑΕΚ βγαίνει πως θα γίνει μία μεταγραφή ενός μέσου. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Δικεφάλου που χειρίζονται τα μεταγραφικά έχουν επιλέξει την τακτική της αναμονής. Λογικό. Εκτός από τον Μπαρμπόσα που μπήκε στο κάδρο, υπάρχουν άλλοι δυο υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι. Και στις δυο αυτές περιπτώσεις παικτών που έχει ψηλά στη λίστα της η ΑΕΚ, οι ομάδες τους θέλουν να τους δώσουν δανεικούς. Για να το κάνουν όμως αυτό πρέπει να πάρουν στις θέσεις τους άλλους. Ουσιαστικά η ΑΕΚ περιμένει ένα μεταγραφικό ντόμινο για να βγει κι αυτή κερδισμένη.

Στην αναμονή λοιπόν, η Ένωση, ενώ δεν αποκλείεται όσο δεν κλείνει κάπου ο Μπαρμπόσα κι αν αλλάξει τακτική η Νις (θέλει να τον πουλήσει, ενώ η ΑΕΚ τον θέλει δανεικό με οψιόν) να ανοίξει ξανά αυτή η ιστορία.

Ακόμη κι όλα να στραβώσουν πάντως, το σημαντικό είναι πως υπάρχει και διάθεση και εναλλακτικές λύσεις στην ΑΕΚ ώστε να γίνει μεταγραφή μέχρι το τέλος Γενάρη. 

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0