Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Πιθανή η αντικατάσταση του Ποτσετίνο από τον Ζιντάν το καλοκαίρι!

Παρί Σεν Ζερμέν: Πιθανή η αντικατάσταση του Ποτσετίνο από τον Ζιντάν το καλοκαίρι!
Μπορεί να βρισκόμαστε την δεδομένη χρονική στιγμή στα μέσα της σεζόν, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παρί Σεν Ζερμέν για το καλοκαίρι φαίνεται πως απασχολεί τους ιθύνοντές της από… τώρα. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε έξι μήνες από το Παρίσι και για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν φημολογείται πως θα αποτελέσει σε έξι μήνες ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην μοιάζουν απόλυτα ικανοποιημένοι με το έργο του έμπειρου τεχνικού, θέλοντας να τον αντικαταστήσουν με τον… Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο τέως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει άνεργος, δεν ανέλαβε τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ συζήτησε με τους «κόκκινους διαβόλους» και αναμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Είναι αυτή η Παρί Σεν Ζερμέν; Ουδείς μπορεί να το φανταστεί προς το παρόν, με το σενάριο να συνεργαστεί ξανά ο Ζιντάν με τον Ράμος να «εξιτάρει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Πόσο μάλλον όταν στην εξίσωση είναι και ο Λιονέλ Μέσι

Όσον αφορά τον Ποτσετίνο; Αν το ντόμινο εξελίξεων λάβει ρεαλιστική υπόσταση και τα προβλήματα του Ραλφ Ράνγκνικ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχιστούν, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξη της υπόθεσης…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0