Football Talk

Ράνγκνικ για την αλλαγή του Ρονάλντο: «Δεν έχω κανένα θέμα μαζί του, τον έβγαλα για το συμφέρον της ομάδας» (video)

Ράνγκνικ για την αλλαγή του Ρονάλντο: «Δεν έχω κανένα θέμα μαζί του, τον έβγαλα για το συμφέρον της ομάδας» (video)

Ο Ράνγκνικ θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του να βγάλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ, τονίζοντας πως ό,τι κάνει είναι για το καλό της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πήρε και πολύ ψύχραιμα την απόφαση του Ραλφ Ράνγκνικ να τον βγάλει από το παιχνίδι στο 70ο λεπτό και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γερμανός τεχνικός κατάλαβε τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκεια του Πορτογάλου την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο και πήγε να του εξηγήσει το σκεπτικό της αλλαγής του ενώ μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε πως το έκανε για το καλό της ομάδας.

«Του είπα ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και πρέπει να μάθουμε μαθήματα από όσα έγιναν με την Άστον Βίλα την περασμένη αγωνιστική. Μετά από εκείνο το παιχνίδι ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν άλλαξα σε πεντάδα στην άμυνα. Σήμερα ήταν ακριβώς η ίδια κατάσταση, 2-0 με 15 λεπτά να απομένουν και δεν ήθελα να ξανακάνω το ίδιο λάθος.

Δεν περίμενα ότι θα με αγκάλιαζε μετά την αλλαγή. Ξέρω πώς σκέφτονται και πώς κάνουν οι παίκτες που σκοράρουν γκολ, αλλά πρέπει να παίρνω τις αποφάσεις μου προς το συμφέρον της ομάδας. Δεν έχω κανένα θέμα με τον Κριστιάνο. Η μόνη αντίδραση που έλαβα είναι ότι με ρωτούσε "γιατί εμένα;" Είπα ότι έπρεπε να πάρω μια απόφαση για το συμφέρον της ομάδας. Ίσως σε λίγα χρόνια όταν είναι προπονητής να το καταλάβει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.


Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0