Football Talk

Το μεγαλύτερο κέρδος της Τότεναμ από το Κινγκ Πάουερ, είναι πως κέρδισε την Λέστερ και τον… Χάρι Κέιν! (video)

Το μεγαλύτερο κέρδος της Τότεναμ από το Κινγκ Πάουερ, είναι πως κέρδισε την Λέστερ και τον… Χάρι Κέιν! (video)
Εντυπωσιακή είναι η παράδοση του Χάρι Κέιν με την Λέστερ, με τον Άγγλο επιθετικό να σκοράρει και πάλι απέναντι στις… αγαπημένες του «αλεπούδες», διαδραματίζοντας για ακόμη μία φορά κομβικό ρόλο για την Τότεναμ απέναντί τους. Από πότε όμως κρατά η εν λόγω συνήθεια και πώς η Μίλγουολ μπαίνει στην συζήτηση;
Σχετικά Άρθρα

Όταν η Τότεναμ ταξιδεύει στο Κινγκ Πάουερ για να συναντήσει την Λέστερ, δύο πράγματα είναι δεδομένα. Πως το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, πιθανότατα θα είναι ισόπαλο και πως ο Χάρι Κέιν θα είναι αυτός που με κάποιον τρόπο θα δώσει έναν λόγο στους φίλους της Τότεναμ για να πανηγυρίσουν.

Με το πρόσφατο γκολ του μάλιστα απέναντι στις «αλεπούδες» έφτασε τα 18 σε 17 εμφανίσεις με αντίπαλο την Λέστερ, έχοντας βεβαίως επικρατήσει στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων, αλλά έχοντας βιώσει και την ήττα σε πέντε περιπτώσεις.

Παράλληλα, έφτασε τα οκτώ γκολ σε έξι ενενηντάλεπτα στο εν λόγω στάδιο, με μόλις μία από τις επτά πιο πρόσφατες επισκέψεις του στο Λέστερ, να μην έχει συνοδευτεί και από κάποιον πανηγυρισμό.

Το μεγαλύτερο κέρδος ωστόσο για την Τότεναμ από την σχέση που χαρακτηρίζει τον Κέιν με την Λέστερ, είναι το γεγονός πως ο Άγγλος επιθετικός, έδειξε να βρίσκει τον εαυτό του. Ναι, έκανε την δουλειά του, σκόραρε, αλλά η συνολική του εικόνα είναι αυτή που πρέπει να κρατήσουν τόσο οι φίλοι της, όσο και ο Αντόνιο Κόντε.

Ο άνθρωπος δηλαδή που με τον δικό του τρόπο, έπεισε τον Κέιν να αγωνίζεται στο έπακρο, μέχρι και το καλοκαίρι, ακόμη και αν τότε έρθει η αποχώρησή του από το Βόρειο Λονδίνο.

FJf1FZMXMA4q3Yt.jpg

7b8db724c5464a04f5415cde479715aco2.jpg

Δεν είναι λοιπόν μόνο το γκολ στο πρώτο μέρος. Είναι η τεράστια ευκαιρία στο ξεκίνημα, με τον Τόμας να αποσοβεί το… αναπόφευκτο, είναι η κεφαλιά στο δοκάρι με εξαιρετικό άλμα ψηλότερα από όλους, είναι η ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο 42’ με κακό τελείωμα και πολύ περισσότερο η φοβερή ασίστ στο τελευταίο… δευτερόλεπτο.

Εκεί που όλοι θα είχαν στο μυαλό τους πως το ματς είναι στο τέλος, ο Κέιν είχε στο κεφάλι του πως η Τότεναμ μπορεί να κερδίσει. Πέρασε κάθετα στον Μπέργκγουάιν και τα υπόλοιπα έχουν περάσει στην ιστορία.

Δύο λοιπόν είναι τα μεγάλα κέρδη της Τότεναμ από την εξόρμηση στο Λέστερ. Οι τρεις βαθμοί και η 4η θέση με ένα ματς λιγότερο από την Άρσεναλ και ο… αρχηγός της που την οδηγεί ψηλά. Το έκανε με τη Μίλγουολ, το κάνει με την φανέλα της και όπως όλα δείχνουν, μόνο αν η Λέστερ τον φέρει στο Κινγκ Πάουερ, θα σταματήσει η παράδοση του Κέιν απέναντί της…



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0